KOZAL – Koza Altın İşletmeleri – Kap Haberi

Özel Durum Açıklaması (Genel)
A+ A-
Özet Bilgi
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna 2023 Yılı İçinde Yapılan Bağışlar Ve Yardımlar Hakkında Bilgi Verilmesi ve 2024 Yılında Yapılacak Bağış ve Yardım İçin Üst Sınır Belirlenmesi Hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
04.06.2024
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Genel Kurul Yetkisine sahip TMSF Fon Kurulu, 2023 yılı bağış ve yardım üst sınırını 599.000.000 TL olarak belirlemişti. Şirketimizin 2023 yılında yaptığı enflasyon muhasebesi uygulanmamış bağış ve yardım tutarı (Büyük çoğunluğu Kahramanmaraş ilimizde meydana gelen ve on şehrimizi doğrudan etkileyen depremle ilgili olarak, İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’na (AFAD) yapılmıştır.) 598.707.312 TL’dir.
06.06.2024 tarihli kararı ile Genel Kurul Yetkisine sahip TMSF Fon Kurulu, Şirketimizin 2024 yılı içerisinde yapacağı bağışların üst sınırını 50.000.000 TL olarak belirlemiştir.
2024 yılı için onaya sunulacak bağış ve yardım limiti olan 50.000.000 TL, faaliyetlerimizin devam ettiği yörelerdeki köylerin, okulların, camilerin, hastanelerin, köy yollarının geliştirilmesi, iyileştirilmesi ve yörede yaşayan halkımızın eğitim ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kullanılacaktır.
Kamuoyunun bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Bu Haberi Kap Sitesinde Görüntülemek İçin : https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1295696

Yorum yapın