DESA – Desa Deri Sanayi – Kap Haberi

Özel Durum Açıklaması (Genel)
A+ A-
Özet Bilgi
İtalya Fabrikamız Hakkında
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar

Üretimin iki ülke arasında bölündüğü durumlarda, üretimin nihai ürün olarak tamamlandığı ülke menşeini kazanmasını onaylayan ve üretimin tamamlanmasından sonra “Made in Italy” olarak etiketlenmesine olanak veren gümrük izni, Desa Internazionale SRL firmamizin basvurusuna istinaden İtalya Gümrük İdaresinden alınmıştır.

Tekstil ve deri çanta ürünleri için alınan bu izinler sayesinde Türkiye’de yarı mamul olarak üretilen ürünler İtalya fabrikamıza ihraç edilerek üretimleri tamamlanabilecek ve “Made in Italy” olarak daha fazla ülkede satılabilecektir. Bu hem satış kanallarının artmasına hem de Türkiye’den daha fazla katma değerli ürün ihracatı yapılmasına olanak verecektir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Bu Haberi Kap Sitesinde Görüntülemek İçin : https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1286876

Yorum yapın