AYDEM – Aydem Yenilenebilir Enerji – Kap Haberi

Özel Durum Açıklaması (Genel)
A+ A-
Özet Bilgi
Mart 2024 Dönemi Elektrik Üretim Verileri
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin faaliyetleri hakkında yatırımcılarımız ve tüm paydaşlarımıza olan şeffaflık ve güncel bilgiye erişimi kolaylaştırmak adına ilki Mart 2024 dönemi itibarıyla olmak üzere aylık bazda düzenli olarak paylaşacağımız Şirketimizin uzlaştırmaya esas net elektrik üretim verilerini sizlerle paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz.
Bu kapsamda, Mart 2024 dönemine ait uzlaştırmaya esas net elektrik üretim verilerini içeren dokümanımız ekte yer almaktadır.
Şirketimize ait enerji santrali bazında gerçek zamanlı elektrik üretim verilerine “EPİAŞ Şeffaflık Platformu” üzerinden de ulaşılabilmektedir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Bu Haberi Kap Sitesinde Görüntülemek İçin : https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1276587

Yorum yapın