IZENR – İzdemir Enerji Elektrik Üretim – Kap Haberi

Özel Durum Açıklaması (Genel)
A+ A-
Özet Bilgi
Güneş Enerjisi Santrali (GES) Yatırımları Hakkında
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
02.02.2024
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin yenilenebilir enerji üretimi alanında Manisa İli Salihli İlçesinde yapmakta olduğu GES (Güneş Enerjisi Elektrik Santrali) yatırımları kapsamında 1’inci etap 24,1 MWe/32,079 MWp kurulu güç santraline ait taşıyıcı konstrüksiyon sisteminin montaj işlemleri ile elektriksel montaj işlemleri tamamlanmış ve Güneş Enerjisi Elektrik Santrali (GES) işletmeye alınarak elektrik enerjisi üretimine başlamıştır.
Söz konusu santralin yatırım maliyeti yaklaşık 22.000.000 USD olup yapımında 58.860 adet 545 Wp monokristal halfcut bifacial güneş paneli modülü ile 330 kWe gücünde 85 adet dizi inverter (evirici) kullanılmıştır.
24,1 MWe/32,079 MWp kurulu gücündeki 1. Etap Güneş enerji santrali ile yılda 55.000.000 kWh elektrik enerjisi üretilerek, üretilen elektrik enerjisinin tamamı GES yatırımları kapsamında yapılmış olan 154 kV trafo merkezi üzerinden enterkonnekte sisteme verilecektir.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Bu Haberi Kap Sitesinde Görüntülemek İçin : https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1265742

Yorum yapın