GENIL – Gen İlaç ve Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret – Kap Haberi

Özel Durum Açıklaması (Genel)
A+ A-
Özet Bilgi
Sosyal Güvenlik Kurumu ile Naglazyme 1 Mg 5 Ml 1 Flk. İsimli İlaç için Alternatif Geri Ödeme Anlaşması İmzalanması
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Gen İlaç ve Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (“GEN”) ile Sosyal Güvenlik Kurumu (“SGK”) arasında distribütörü olduğumuz Biomarin International Limited tarafından üretilen “Gasulfase” etken maddeli “NAGLAZYME 1 MG 5 ML 1 FLK.” İsimli ilacın tedarikine yönelik Alternatif Geri Ödeme Sözleşmesi imzalanmıştır.
Sözleşme, 01.04.2024 tarihinden itibaren başlamak üzere 3(üç) yıllığına imzalanmış olup, sözleşmenin şirketimizin 3 (üç) yıllık toplam satışlarına katkısının 158.000.000,00 EUR (güncel kurlarla yaklaşık 5.435.000.000 TL (Beş Milyar Dört Otuz Beş Milyon Türk Lirası)) üzerinde olması beklenmektedir.
İşbu açıklamamızın İngilizce Çevirisi ekte yer almakta olup, metinler arası farklılık olması halinde Türkçe açıklama metni esas kabul edilecektir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Bu Haberi Kap Sitesinde Görüntülemek İçin : https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1265629

Yorum yapın