TRYKI – Tiryaki Agro Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. – Kap Haberi

Özel Durum Açıklaması (Genel)
A+ A-
Özet Bilgi
Irak Yatırımlarına İlişkin Kredi Anlaşması
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Irak’ın Umm-Qasr limanı içinde devam eden soya kırım tesisi ve mısır depoları yatırımımızın finansmanına ilişkin yatırım ve işletme sermayesi kredisi sözleşmesi, Şirketimiz ile International Finance Corporation (IFC) arasında 12 Aralık 2023 tarihinde Bağdat’ta imzalanmıştır.
Dubai merkezli iştirakimiz Manar FZCO üzerinden kullanılacak, toplam 112.5 milyon USD büyüklüğünde ve nihai vadesi 8 yıl olacak kredi; IFC liderliğinde, Nederlandse Financierings-Maatschappij Voor Ontwikkelingslanden N.V. (FMO) ve Société de Promotion et de Participation Pour La Coopération Économique S.A.’dan (Proparco) oluşan sendikasyon tarafından sağlanacaktır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Bu Haberi Kap Sitesinde Görüntülemek İçin : https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1225336

Yorum yapın